Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η συναρμολόγηση του iphone 5se θα ανατεθεί σε δυο εταιρίες

Εν αναμονή της έναρξης του smartphone iPhone 5se, που προορίζεται να αντικαταστήσει το υπάρχον μοντέλο iphone 5S, η Apple έχει επιλέξει ένα νέο κατασκευαστή για τις συσκευές της. ...


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Digitimes την παραγωγή του νέου μικρού iphone έχουν αναλάβει ταυτόχρονα δυο εταιρίες που η μια είναι η γνωστή μας Foxconn και η Wistron μια νέα σχετικά εταιρία που υπό την καθοδήγηση της Apple είχε αναλάβει πρόσφατα και κάποιες παραγγελίες του iPhone 5C.
Η Apple σύμφωνα με το δημοσίευμα δοκιμάζει το πως θα ανταποκριθεί η Wistron και ίσως αναλάβει και μέρος της κατασκευής του iphone 7.

Με αυτό το τρόπο η Αμερικάνικη εταιρία θα μπορεί να ανταποκριθεί στην ζήτηση σε τυχόν προβλήματα που ίσως προκύψουν στο μέλλον.Σχόλια