Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο iphone 5se

Οι ημέρες της παρουσίασης πλησιάζει  αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο.  ....

Σημερινό δημοσίευμα του 9to5Mac που επικαλείται αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως η παρουσίαση του iPhone 5se θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 18 Μαρτίου.
Βέβαια απέχουμε σχεδόν ένα μήνα από την συγκεκριμένη ημερομηνία και μπορεί μέχρι τότε κάτι να αλλάξει από την Apple, αλλά έτσι αναφέρουν οι επίσημες πληροφορίες.
Το iphone 5se έρχεται για αντικαταστήσει το iphone 5S σαν μια επιλογή στις 4 ίντσες με γρηγορότερο επεξεργαστή τον Α9 και χωρητικότητα στα 16GB και το κόστος του αναμένεται να είναι στα 450 δολάρια για την αγορά της Αμερικής.
Ταυτόχρονα στις 16 Μαρτίου θα παρουσιαστούν τα νέα iPad Air και το νέο Apple Watch με νέες προτάσεις για τα λουράκια.Σχόλια