Ερευνητές ασφαλείας βρήκαν τρόπο να παρακάμπτουν τον κωδικό ασφαλείας σε μια ios συσκευή

0
Οι ερευνητές στον τομέα της ευπάθειας στο "Εργαστήριο Ασφάλειας Πληροφοριών" έχουν ανακαλύψει έναν τρόπο για να παραβιαστεί το iPhone ή το iPad σας που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.  ....
Λόγω αυτής της ευπάθειας, οι χάκερ μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα σχετικά με τις συσκευές χωρίς τη χρήση ειδικών τεχνικών μέσων.
Η ευπάθεια είναι παρούσα για το iPhone 5, iPhone 6 και το iPad 2 με το ios λειτουργικό σύστημα 9 και 8 και το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουν κάποιες κινήσεις ώστε να "βυθίσουν" τον επεξεργαστή της συσκευής όπου και αυτή τρελαίνεται κατά κάποιο τρόπο και μετά μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε η να την ενεργοποιήσουμε χωρίς την χρήση κωδικού.

Αρχικά ζητάμε να κάνουμε αναβάθμιση κάποια εφαρμογή αμέσως μετά στην αρχική οθόνη χρησιμοποιούμε το Spotlight της αναζήτησης και ταυτόχρονα καλούμε και την Siri όπου όπως φαίνεται στο video η συσκευή κολλάει και επαναλαμβάνει συνεχώς και ασταμάτητα τις ίδιες κυήσεις.
Η ευπάθεια έχει ανακαλυφτεί από το 2015 αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε και αναμένεται να δούμε την θέση που θα πάρει η Apple.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !