Νέα λειτουργία στο ios 9.3 επιτρέπει την προσθήκη μουσικής από τις iCloud υπηρεσίες

0
Στο ios 9.3 έχουν προστεθεί πολλά νέα χαρακτηριστικά που πολλά από αυτά ακόμη παραμένουν άγνωστα και βγαίνουν σιγά σιγά στο φως. ......

Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και η προσθήκη ενός νέου κουμπιού στις ρυθμίσεις, το "Media Center" στο τμήμα "Απόρρητο" όπου μπορούμε να ενεργοποιήσουμε η και το αντίστροφο την προσθήκη μουσικής στην βιβλιοθήκη μας από το iCloud που σημειωτέον στο ios 9.3 θα έχει πολλές νέες δυνατότητες και για τους προγραμματιστές όπως ένα νέο API που θα επιτρέπει εφαρμογές τρίτων να επεξεργαστούν η να κατεβάσουν μουσική με την άδεια του χρήστη στην βιβλιοθήκη της μουσικής.
Αυτή η δυνατότητα προς το παρόν δεν υποστηρίζεται από καμιά εφαρμογή αλλά είναι θέμα χρόνου να την αξιοποιήσουν οι προγραμματιστές.

Επίσης όπως έχουμε αναφερθεί στο ios 9.3 θα δούμε την λειτουργία για αυτόματη ρύθμιση στην οθόνη την νύχτα, ενημερωμένο περιβάλλον CarPlay αντιστοίχιση πολλών Apple Watch στην ίδια συσκευή, κλείδωμα των σημειώσεων με δαχτυλικό αποτύπωμα νέες λειτουργίες για την εφαρμογή Υγεία και ίσως υποστήριξη και στην Ελλάδα της εφαρμογής NEWS.
Το νέο λειτουργικό θα κυκλοφορήσεις τις επόμενες εβδομάδες και πολύ πιθανό στα μέσα του Μαρτίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !