ΠΡΟΣΟΧΗ το ios 9.2.1 κάνει ορισμένα iphone "τούβλα"

0
Ένα νέο μεγάλο πονοκέφαλο φέρνει το νέο λειτουργικό του ios 9.2.1 που έκανε πολλούς χρήστες να μην μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το iphone τους. ....

Συγκεκριμένα η Apple στις 19 Ιανουαρίου που πρώτο κυκλοφόρησε το ios 9.2.1 πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας για να εμποδίσει τους επιτιθέμενους να διαβάσουν χαρακτηριστικά από τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος της συσκευής.
Έτσι όσοι είχαν επισκευάσει τον αισθητήρα με ένα νέο που δεν είναι πιστοποιημένος από την Apple δεν μπορούν πλέον να αναβαθμίσουν την συσκευή τους αφού η διαδικασία σταματά με ένα κωδικό σφάλματος 53 που εμφανίζεται σαν άγνωστο στο iTunes του υπολογιστή και έτσι το συγκεκριμένο iphone είναι άχρηστο για χρήση.
Το πρόβλημα έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο αφού είναι πολλοί εκείνοι που προτίμησαν μια φθηνότερη λύση στο παρελθόν αλλά πλέον η συσκευή τους δεν λειτουργεί.
Αν είστε από εκείνους που επισκευάσατε τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος σε κάποιον τρίτο καλό θα είναι να μείνετε μακριά από το ios 9.2.1 μέχρι να βρεθεί μια λύση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !