Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Instagram ξεκίνησε τις δοκιμές υποστήριξης για πολλαπλούς λογαριασμούς στο ios

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του Instagram που ανήκει στο Fcebook ξεκίνησε τις δοκιμές για πολλαπλούς λογαριασμούς μέσα από την ίδια εφαρμογή. .....

Σύντομα ο χρήστης θα μπορεί από την κεντρική καρτέλα να επιλέξει τον λογαριασμό που θα χρησιμοποιήσει χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά η σύνδεση και αποσύνδεση των λογαριασμών και χωρίς την προσθήκη κωδικών.
Οι δοκιμές για τις συσκευές Android έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο και τώρα επεκτάθηκαν και στο ios, μια λειτουργία που εμφανίζεται μόνο σε κάποιους χρήστες προς το παρόν.

Μια δυνατότητα που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου κάποιος χρησιμοποιεί τον ένα λογαριασμό για την εταιρία του και τον άλλο για την ιδιωτική του ζωή.
Το Instagram δεν ανακοίνωσε το πότε θα δούμε αυτή την δυνατότητα αλλά είναι πολύ πιθανό σύντομα σε μια από τις αναβαθμίσεις.


Σχόλια