Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

iMyfone D-Back:Τρεις τρόποι για να επαναφέρετε τα χαμένα δεδομένα σας (Tips)

Έχει πάθει ζημιά το iphone σας για κάποιο λόγο και δεν ανοίγει είτε από το jailbreak είτε γιατί ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης και φοβάστε μην χαθούν τα δεδομένα σας?  .....

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό και λέγεται iMyfone D-Back, ένα λογισμικό για τον υπολογιστή σας που θα φροντίσει να επαναφέρει τα δεδομένα σας ακόμη και αν δεν έχετε φροντίσει να κάνετε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας.

Το iMyfone D-Back λειτουργεί με τρεις τρόπους που θα βρείτε στις επιλογές αριστερά και ο πρώτος είναι να προσπαθήσει να βρει ένα αντίγραφο από την συσκευή σας απευθείας συμπεριλαμβανομένου και των εφαρμογών που έχετε.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να βρει ένα αντίγραφο σαρώνοντας τον υπολογιστή σας και σε λίγα λεπτά θα σας εμφανίσει τα αποτελέσματα που βρήκε για να επιλέξετε αυτό ποιου θέλετε.

Ο τρίτος τρόπος είναι να συνδεθείτε με το iCloud για να βρει από εκεί ένα αντίγραφο ασφαλείας με το Apple ID σας.

Μπορείτε ακόμη μέσα από τις επιλογές να εφαρμόσετε τι ακριβώς ψάχνετε να επαναφέρει, έτσι ώστε να κερδίσετε περισσότερο χρόνο την διάρκεια της σάρωσης από το πρόγραμμα iMyfone D-Back.
Το iMyfone D-Back μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν με περιορισμένες δυνατότητες από τον σύνδεσμο εδώ για Mac και Windows η να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση που είναι προσφορά στα 40 δολάρια.

http://www.imyfone.com/download-center/
Σχόλια