Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέος Hacker δημιούργησε το jailbreak του ios 9.3

Ένας νέος προγραμματιστής με το ψευδώνυμο enMTW δημοσίευσε στο twitter εικόνες screenshots από το ipod του που δείχνουν το cydia εγκατεστημένο στο ios 9.3 beta 3.  ....

Τις εικόνες επιβεβαιώνει και ο Luca Todesco  που πρόσφατα είχε κάνει jailbreak στην δικιά του συσκευή στο ios 9.3
Ο enMTW χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ζητά να μην κάνουν ερωτήσεις για το πότε θα κυκλοφορήσει  και δεν βοηθάει σε τίποτε αυτό, καθώς όλα δείχνουν πως θα είναι μέσα στο Μάρτιο με την τελική κυκλοφορία του 9.3

Στην εικόνα που ανέβασε ο enMTW φαίνεται στο cydia να έχει την μπλε κουκκίδα που δείχνει την εγκατάσταση μιας νέας εφαρμογής και όχι απλά μια συντόμευση από τον safari όπως κάνουν κάποιοι με ψεύτικες εικόνες.


Σχόλια