Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Gifx - Best Gif Maker : AppStore free today

Βαρεθήκατε τα συνηθισμένα εικονίδια που χρησιμοποιείτε στα κοινωνικά δίκτυα από διάφορες εφαρμογές?  .....


Τότε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή "Gifx - Best Gif Maker" και να δημιουργήσετε  τα δικά σας εικονίδια ακόμη και κινούμενα συνδυάζοντας εικόνες από την βιβλιοθήκη σας και αποσπάσματα από τα video σας.
Μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορα φίλτρα αλλά και την ταχύτητα αναπαραγωγής της εικόνας GIF που θα δημιουργήσετε.
Φυσικά θα βρείτε επιλογές για να δημοσιεύσετε το αποτέλεσμα στο Facebook το twitter Google+, Instagram και πολλά άλλα.

Την εφαρμογή Gifx - Best Gif Maker θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/gifx-best-gif-maker/id1073578024


Σχόλια