Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Foxconn εξαγόρασε επίσημα την Sharp

Η Ταϊβανέζικη εταιρία Foxconn εξαγόρασε πλέον και επίσημα την εταιρία Sharp που το τελευταίο διάστημα πάλευε να γλιτώσει την πτώχευση. ....

Οι υπογραφές έπεσαν και πλέον η Sharp ανήκει στην Foxconn με το κολοσσιαίο ποσό των 6,2 δις $  και επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Η Foxconn κατείχε ήδη από το 2012 ένα 10% της εταιρίας αλλά τώρα είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης.
Μεγάλο ρόλο στην αγορά έπαιξε πως η Foxconn είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής, αλλά και η μοναδική εταιρία που συναρμολογεί το iphone για λογαριασμό της Apple και η Sharp ήταν ο κατασκευαστής των οθονών LCD.Σχόλια