Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Fetch! A Microsoft Garage Project...Η Microsoft αναγνωρίζει τον σκύλο μας

Μια καινούργια εφαρμογή για τις ios συσκευές κυκλοφόρησε σήμερα η Microsoft και απευθύνεται κυρίως στους ζωόφιλους. ....

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα αλγόριθμο και με την βοήθεια της μηχανής αναζήτησης Bing εσείς ανεβάζετε μια εικόνα του σκύλου που σας ενδιαφέρει και θα σας πει τη ράτσα του και πληροφορίες για αυτόν.
Η Microsoft πειραματίζεται το τελευταίο διάστημα με αυτού του είδους την δυνατότητα αφού πριν από καιρό δημιούργησε μια εφαρμογή όπου με την κάμερα του iphone μπορούσαμε να δούμε την ηλικία ενός ανθρώπου.

Προς το παρόν η εφαρμογή "Fetch! A Microsoft Garage Project" είναι διαθέσιμη δωρεάν μόνο στο Αμερικάνικο AppStore αν διάθετε εκεί λογαριασμό από τον σύνδεσμο πιο κάτω και πιστεύουμε σύντομα να είναι και στα υπόλοιπα.


https://itunes.apple.com/us/app/fetch!-microsoft-garage-project/id1050367912


Σχόλια