Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κινήματα σε όλο τον κόσμο εναντίον του FBI από οπαδούς της Apple

Το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον με το FBI να ζητά από την Apple να ανοίξει το λειτουργικό του ios φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τους χρήστες στη  Αμερική αφού τα προϊόντα της Apple κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.   ......

Έτσι οι χρήστες αποφάσισαν να βοηθήσουν την Apple δημιουργώντας διαμαρτυρίες στα καταστήματα Apple Store εναντίον του FBI και ευχαριστώντας την Apple που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα με τόσο ισχυρή κρυπτογράφηση.
Παρά τις πιέσεις που δέχεται η Apple πιστεύει πως αν υπήρχε κλειδί για το λειτουργικό της θα ήταν σαν να δίναμε τα κλειδιά του σπιτιού μας η του καταστήματος μας σε αγνώστους και δεν προτίθεται να βοηθήσει σε κάτι τέτοιο.
Σχόλια