Το Facebook προκαλεί προβλήματα στο iphone

0
Πριν λίγο καιρό η διαμαρτυρίες του κόσμου πως η εφαρμογή του Facebook καταναλώνει πολύ μπαταρία ανάγκασαν την εταιρία να αναβαθμίσει σημαντικά την εφαρμογή αλλά όμως φαίνεται πως τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμη. ....

Συγκεκριμένα ο Samuel Gibbs αναλιτης, εχει παρατηρήσει πως αφαιρώντας την εφαρμογή του Facebook από το iphone εκτός από το ότι η μπαταρία διαρκεί πολύ περισσότερο, κάνει και την συσκευή να πηγαίνει πολύ γρηγορότερα σε ποσοστό 15% σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Όμως το Facebook έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας γιατί πολλοί το χρησιμοποιούν και για επαγγελματικούς σκοπούς και έτσι αφού είναι απαραίτητο να υπάρχει στο iphone η λύση είναι να γίνει μια συντόμευση από τον Safari.
Η Web εφαρμογή δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτε ακόμη και το εικονίδιο της συντόμευσης είναι το ίδιο εκτός του ότι δεν μπορεί να εμφανίσει τις εικόνες από τη  συσκευή και για να ανεβάσετε κάποια θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας από τις επιλογές στην εικόνα.
Έτσι αφαιρώντας την εφαρμογή κερδίζετε περισσότερο χώρο, περισσότερη μπαταρία και η συσκευή πηγαίνει γρηγορότερα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !