Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το Facebook προκαλεί προβλήματα στο iphone

Πριν λίγο καιρό η διαμαρτυρίες του κόσμου πως η εφαρμογή του Facebook καταναλώνει πολύ μπαταρία ανάγκασαν την εταιρία να αναβαθμίσει σημαντικά την εφαρμογή αλλά όμως φαίνεται πως τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμη. ....

Συγκεκριμένα ο Samuel Gibbs αναλιτης, εχει παρατηρήσει πως αφαιρώντας την εφαρμογή του Facebook από το iphone εκτός από το ότι η μπαταρία διαρκεί πολύ περισσότερο, κάνει και την συσκευή να πηγαίνει πολύ γρηγορότερα σε ποσοστό 15% σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Όμως το Facebook έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας γιατί πολλοί το χρησιμοποιούν και για επαγγελματικούς σκοπούς και έτσι αφού είναι απαραίτητο να υπάρχει στο iphone η λύση είναι να γίνει μια συντόμευση από τον Safari.
Η Web εφαρμογή δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτε ακόμη και το εικονίδιο της συντόμευσης είναι το ίδιο εκτός του ότι δεν μπορεί να εμφανίσει τις εικόνες από τη  συσκευή και για να ανεβάσετε κάποια θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας από τις επιλογές στην εικόνα.
Έτσι αφαιρώντας την εφαρμογή κερδίζετε περισσότερο χώρο, περισσότερη μπαταρία και η συσκευή πηγαίνει γρηγορότερα.


Σχόλια