Έρχεται το Extensify για tweaks χωρίς jailbreak

0
Το "Extensify" είναι μια προσπάθεια από τους προγραμματιστές Majd Alfhaily και Kevin Κο που είναι στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό και σκοπό έχει να βάζουμε διάφορα tweaks χωρίς να έχουμε jailbreak την συσκευή μας.  ....


Η βασική λειτουργία του Extensify μοιάζει με του Cydia αλλά δεν χρειάζεται όπως είπα να μπούμε στο root της συσκευής και τα tweak σε αυτό ονομάζονται Exos.
Για παράδειγμα θέλουμε να προσθέσουμε μια δυνατότητα σε μια εφαρμογή και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε την εφαρμογή διαμορφωμένη μέσα από το Extensify όπου είναι κατασκευασμένη ειδικά με την αλλαγή που θέλουμε.
Το Extensify θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο σε περιορισμένους χρήστες και τα πρώτα tweak είναι για γνωστές εφαρμογές και σιγά σιγά που θα προστεθούν περισσότερες δυνατότητες, θα δοθεί ελεύθερα σε όλους.
Αν είστε προγραμματιστής και θέλετε να μάθετε πως θα δημιουργήσετε τα δικά σας tweaks τότε μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από την σελίδα τους εδώ.

Η επίσημη σελίδα του Extensify είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο εδώ όπου και θα ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία του.
Στο Extensify που θα λειτουργεί όπως ο cydia όπως είπα, θα βρίσκονται tweaks με πληρωμή αλλά και δωρεάν.
Ας ευχηθούμε να έχει επιτυχία και να απαλλαγούμε μια για πάντα από το κρυφτούλι της Apple σύντομα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !