Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Έρχεται το Extensify για tweaks χωρίς jailbreak

Το "Extensify" είναι μια προσπάθεια από τους προγραμματιστές Majd Alfhaily και Kevin Κο που είναι στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό και σκοπό έχει να βάζουμε διάφορα tweaks χωρίς να έχουμε jailbreak την συσκευή μας.  ....


Η βασική λειτουργία του Extensify μοιάζει με του Cydia αλλά δεν χρειάζεται όπως είπα να μπούμε στο root της συσκευής και τα tweak σε αυτό ονομάζονται Exos.
Για παράδειγμα θέλουμε να προσθέσουμε μια δυνατότητα σε μια εφαρμογή και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε την εφαρμογή διαμορφωμένη μέσα από το Extensify όπου είναι κατασκευασμένη ειδικά με την αλλαγή που θέλουμε.
Το Extensify θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο σε περιορισμένους χρήστες και τα πρώτα tweak είναι για γνωστές εφαρμογές και σιγά σιγά που θα προστεθούν περισσότερες δυνατότητες, θα δοθεί ελεύθερα σε όλους.
Αν είστε προγραμματιστής και θέλετε να μάθετε πως θα δημιουργήσετε τα δικά σας tweaks τότε μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από την σελίδα τους εδώ.

Η επίσημη σελίδα του Extensify είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο εδώ όπου και θα ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία του.
Στο Extensify που θα λειτουργεί όπως ο cydia όπως είπα, θα βρίσκονται tweaks με πληρωμή αλλά και δωρεάν.
Ας ευχηθούμε να έχει επιτυχία και να απαλλαγούμε μια για πάντα από το κρυφτούλι της Apple σύντομα.
Σχόλια