Πως να ενεργοποιήσετε το κρυφό πληκτρολόγιο με τα Ιαπωνικά emoticons

0
Οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν δικά τους emoticons για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους  κατά την επικοινωνία στον κυβερνοχώρο φτιαγμένα από σημεία στίξης, χαρακτήρες, και άλλα σύμβολα. ...

Το πληκτρολόγιο αυτό που το τελευταίο διάστημα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, η Apple έχει φροντίσει να το έχει προ εγκατεστημένο στις συσκευές μας αλλά πολλοί από μας το αγνοούν.
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ειδικό πληκτρολόγιο που ονομάζεται Ροματζι"  τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το ενεργοποιήσετε.

1)Στην συσκευή σας πηγαίνετε στις ρυθμίσεις/γενικά και μετά στα πληκτρολόγια σας.
2)Τώρα πατήστε την επιλογή "Προσθήκη νέου πληκτρολογίου"

3)Όταν εμφανιστούν τα πληκτρολόγια πηγαίνετε στο Ιαπωνικό και πατώντας επάνω του θα εμφανιστούν το "Κάνα" και το "Ροματζι"


4)Επιλέξτε το Ρομάτζι και τώρα ανοίξτε να πληκτρολογήσετε ένα κείμενο για παράδειγμα στις σημειώσεις.
5)Πατώντας την υδρόγειο αλλάξτε το πληκτρολόγιο στο Ιαπωνικό που προσθέσατε, που δεν θα διαφέρει από το αγγλικό αλλά θα εμφανίζει Ιαπωνικά στην spacebar.
Πατήστε τώρα τους αριθμούς και θα δείτε στα δεξιά το πλήκτρο "^ _ ^".


6)Πατώντας αυτό το πλήκτρο θα δείτε στην μπάρα πάνω από το πληκτρολόγιο στο τέλος στα δεξιά ένα βελάκι (^) που εμφανίζει περισσότερες επιλογές.
7)Πατώντας το βελάκι αυτό θα εμφανιστούν όλα τα Ιαπωνικά emoticons τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε κείμενο θέλετε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !