Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ο Donald Trump ζητά να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα της Apple για την άρνηση της να συνεργαστεί με το FBI

Ο δισεκατομμυριούχος και υποψήφιος για την προεδρία της Αμερικής ο Donald Trump που έχει προκαλέσει πολλές φορές το κοινό αίσθημα για τις δηλώσεις του, για μια ακόμη φορά εντυπωσιάζει.  .....


Ζητά από τους Αμερικανούς πολίτες να μποϊκοτάρουν την Apple για την άρνηση της να συνεργαστεί με το FBI και να ανοίξει το λειτουργικό του ios.
Μάλιστα στο Αμερικάνικο κανάλι Fox News Channel δήλωσε πως όλα αυτά είναι γελοία πως προστατεύει το απόρρητο των δεδομένων από τους χρήστες που σε κάθε άλλη περίπτωση κινδυνεύει να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε και θα πρέπει να της δοθεί ένα γερο μάθημα,  που ωστόσο όπως φαίνεται στο λογαριασμό του twitter χρησιμοποιεί ένα iphone για να κάνει τις προκλητικές δηλώσεις του.

Την Τετάρτη ο πρόεδρος του δικαστηρίου έδωσε προθεσμία μέχρι την Κυριακή στην Apple να απαντήσει αν θα συνεργαστεί με τις αρχές.

Σχόλια