Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Documents downloader : AppStoer free today....Κατεβάστε οποιοδήποτε έγγραφο στο iphone σας χωρίς jailbreak

Ψάχνετε μια εφαρμογή όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε σε οποιαδήποτε μορφή ένα αρχείο κειμένου χωρίς να έχετε στην συσκευή σας jailbreak? .....

Τότε επωφεληθείτε από την σημερινή εφαρμογή "Documents downloader" που για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν και κατεβάστε οποιοδήποτε έγγραφο όπως Word, Excel, PowerPoint, PDF και πολλές άλλες μορφές αρχείων στην συσκευή σας για να τα έχετε και άλλες στιγμές χωρίς σύνδεση.
Διαθέτη υποστήριξη εκτύπωσης, προστασία με κωδικό, μεγέθυνση η σμίκρυνση αποθήκευση σελιδοδείκτη και πολλά περισσότερα.

Την εφαρμογή θα την βρείτε διαθέσιμη στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id881889909?mt=8


Σχόλια