Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

DockArt : Cydia tweak new free

Το DockArt είναι ένα καινούργιο tweak που μπορείτε να προσθέσετε μια δικιά σας εικόνα για φόντο στο dock με τις εφαρμογές σας. .....


Διαλέξτε μια εικόνα που επιθυμείτε υποδείξετε την διαδρομή και θα προσαρμόσετε την εικόνα σας για ένα μοναδικό Dock στην συσκευή σας.
Το tweak DockArt θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss και καλό είναι όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με τους φακέλους του ios να μην επιχειρήσετε να το κατεβάσετε γιατί μπορεί και να μην σας λειτουργεί.


Σχόλια