Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Λύθηκε το μυστήριο της πυραμίδας στο Campus 2

Ενώ το Campus 2 εξελίσσεται και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η τελική του μορφή αφού θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι το 2017 στην μέση της έκτασης βρίσκετε ένα μεγάλο βουνό σε μορφή πυραμίδας φτιαγμένο από τόνους χώμα.  ....

Ο Tim Cook που το επισκέφτηκε εχθές έλυσε τον γρίφο στους δημοσιογράφους για το τι είναι αυτό το βουνό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Apple τα χώματα που έχουν σκαφτεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν συγκεντρωθεί εκεί και θα χρησιμοποιηθούν ξανά για να δημιουργηθεί ένα φυσικό δάσος με το ίδιο χώμα της περιοχής καθώς οι σχεδιαστές θέλουν να μην επηρεάζει την αισθητική της περιοχής με ένα κτίριο από μπετόν.
Το κτίριο που έχει σχήμα δαχτυλιδιού είναι κατασκευασμένο το μεγαλύτερο μέρος του από γυαλί και θα απασχολεί 12.000 εργαζόμενους σύμφωνα πάντα με τα σχέδια.Σχόλια