Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα συνημμένα σας

Αν λαμβάνεται συχνά πολλά mail με συνημμένα στο εσωτερικό τους είναι αρκετά δύσκολο πολλές φορές να βρείτε κάποιο που ψάχνετε.  ....

Στο ios υπάρχει ένα μικρή ρυθμιση που μπορεί να προσθέσει τα συνημμένα σε νέο φάκελο στα mail σας.
Για να τα εμφανίσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1)Ανοίξτε την εφαρμογή των Mail και πάτε στην κύρια σελίδα του «Θυρίδες».
2)Τώρα πατήστε το κουμπί επάνω δεξιά «Αλλαγές».
3)Στο επόμενο βήμα βρείτε την επιλογή "Συνημμένα" από το μενού και πατήστε το κύκλο στην αριστερή πλευρά του για να το ενεργοποιήσετε.

Μπορείτε επίσης αν θέλετε να αλλάξετε τη θέση του φακέλου Συνημμένα να τον φέρεται στην κορυφή πιάνοντας την γραμμή με το δάχτυλο σας στα δεξιά.Σχόλια