Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα καταφέρετε να περάσετε και την πιο δύσκολη πίστα στο παιχνίδι σας.

Είναι γνωστό πως όσο περισσότερο παίζουμε ένα παιχνίδι αυτό για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον σιγά σιγά δυσκολεύει ανεβαίνοντας επίπεδα. ....


Ένας Κινέζος χρήστης όμως που έπαιζε ένα παιχνίδι παζλ για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση δημιούργησε ένα ειδικό ρομπότ που παίζει στην θέση του και μάλιστα με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Οι εντολές στο ρομπότ δίνονται από ένα υπολογιστή που είναι συνδεμένο και φυσικά το πρόγραμμα που τρέχει είναι δημιουργία του ίδιου.Έτσι μη προσπαθήσετε να τον ξεπεράσετε ποτέ σε αυτό το παιχνίδι αφού δείτε στο video που ακολουθεί το πόσο καλός είναι.Σχόλια