Μερικές ιδέες για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

0
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και αν κάποιες η κάποιοι από εσάς το ξεχάσατε αυτή την ημέρα γιορτάζεται ο έρωτας η απλά είναι μια αιτία για να τον νιώσουμε ξανά. ....

Σίγουρα κάτι θα έχετε ετοιμάσει για το ταίρι σας αλλά ακόμη και αν δεν προλάβατε να μερικές ιδέες για να την βγάλετε καθαρή και να μην σας πει πως το ξεχάσατε.

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Touchnote και στείλτε κάρτες με την δικιά σας σφραγίδα την οποία θα την βρείτε στον σύνδεσμο εδώ.





Για την εφαρμογή Love Test που επίσης είναι δωρεάν δεν χρειάζεται να εξηγήσω πολλά αφού το μόνο που ζητά είναι να γράψετε το δικό σας όνομα και του ταίρι σας και θα σας πει πόσο πολύ σας αγαπά.
Την εφαρμογή θα την ωρύεται δωρεάν εδώ.
Στις γυναίκες αλλά και γενικά στους ανθρώπους αρέσουν τα λουλούδια...Τι θα λέγατε να φτιάξετε μόνοι σας ένα μπουκέτο γράφοντας λίγα όμορφα λόγια και να το στείλετε?
Την εφαρμογή θα την βρείτε στον σύνδεσμο εδώ.



Αν πάλι θέλετε να πείτε δυο λόγια με πραγματικά γλυκό τρόπο τότε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της Lacta και αγοράζοντας από κάπου μια σοκολάτα να γράψετε ένα κείμενο που μόνο αυτή/αυτός  θα μπορεί να διαβάσει τρώγοντας την σοκολάτα.
Την εφαρμογή θα την βρείτε εδώ.


Και για τις βραδινές ώρες τι θα λέγατε να φτιάχνατε ένα εντυπωσιακό κοκτέιλ που θα το θυμάται για πάντα με την βοήθεια της εφαρμογής Minibar?
Την εφαρμογή θα την βρείτε δωρεάν εδώ.


Εγώ απλός σας έδωσα κάποιες μικρές ιδέες...εσείς γνωρίζετε καλά τον άνθρωπο σας και πως θα τον κάνετε ευτυχισμένο .....και χρόνια πολλά σε όλους σας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !