Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Bling My Keyboard : AppStore new free ....κάνετε το πληκτρολόγιο σας κόσμημα

Η εφαρμογή Bling My Keyboard είναι μια καινούργια επιλογή για εναλλακτικό πληκτρολόγιο στην ιός συσκευή σας. ....

Θα βρείτε πληκτρολόγια με θέματα από κοσμήματα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και φυσικά να το χρησιμοποιήσετε σε όλες τις εφαρμογές σας.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει μια τέτοια επιλογή πληκτρολογίου τότε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1077891767?mt=8


Σχόλια