Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Bill Gates επιλέγει το τραγούδι των Beatles "Δύο από εμάς" για την σχέση του με το Steve Jobs

Σε χθεσινή εκπομπή του BBC ο παραγωγός ζητούσε από τους ακροατές να διαλέξουν οκτώ μουσικά κομμάτια με ιδιαίτερη σημασία για αυτούς. .....

Ο Bill Gates διάλεξε το τραγούδι των Beatles Two of us «Δύο από εμάς" και μίλησε για την σχέση του με τον Jobs που πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους ήταν φίλοι αφού αυτός άλλωστε έγραψε το λογισμικό για το πρωτότυπο Apple II.
Στα πρώτα τους χρόνια η ένταση ήταν μόνο ανάμεσα στην δημιουργία και είχαν κοινά ενδιαφέροντα και σαν παιδιά λάτρευαν τα αυτοκίνητα τα κορίτσια τα ταξίδια...

Μιλώντας για τον Jobs τον αποκάλεσε απίστευτη ιδιοφυΐα και αυτός ήταν ένας πολύ καλός μηχανικός.

Σχόλια