Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε η τρίτη beta του ios 9.3

Μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες η Apple έκανε διαθέσιμη την τρίτη δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3 στους προγραμματιστές. .....

Στις γενικές πληροφορίες η εταιρία αναφέρει πως υπάρχουν μόνο διορθώσεις και τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Στο ios 9.3 προστέθηκε η δυνατότητα "Λειτουργία νύχτας" με την προσθήκη ενός νέου διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο κέντρο ελέγχου, κλείδωμα με κωδικό στις σημειώσεις μας, νέες ενότητες στην εφαρμογή "Υγεία" περισσότερες ειδήσεις στην εφαρμογή "Apple News" που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα  νέα ενημερωμένη διεπαφή της εφαρμογής Apple CarPlay και στην εφαρμογή του Apple Watch δυνατότητα να συνδεθεί με περισσότερα από ένα ρολόγια.
Το ios 9.3 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα πριν τον Μάρτιο.


Σχόλια