Πως θα φτιάξετε το δικό σας Animoji με το δικό σας πρόσωπο στο Ios 12!

Κόψετε το κάπνισμα : AppStore free iPhone/iPad

Πήρατε την απόφαση να βάλετε ένα τέλος στην άσχημη αυτή συνήθεια που επιβαρύνει την υγεία σας αλλά και την τσέπη σας και θέλετε μια υποστήριξη? ....

Το QuitNow! είναι το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο που θα βρείτε στην αγορά για να σταματήσετε το κάπνισμα. Οι χρήστες το επιβεβαιώνουν!
Το QuitNow! σας προσφέρει σε πραγματικό χρόνο και ανά πάσα στιγμή την κατάσταση σας, για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος:
* Ο χρόνος (ημέρες, ώρες, λεπτά) από το τελευταίο σας τσιγάρο
* Πόσα τσιγάρα έχουν αποφευχθεί
* Τα χρήματα και το χρόνο που έχετε εξοικονομήσει.

Επίσης, το QuitNow! σας παρέχει με βάση την W.H.O. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Ηνωμένων Εθνών) δείκτες σχετικά με τη διαδικασία βελτίωσης της υγείας σας και μια λίστα με επιτεύγματα που θα ξεκλειδώσετε ένα προς ένα, όσο περνάει ο καιρός, παρακινώντας σας να επιτύχετε το στόχο σας.

Το πιο σημαντικό, το QuitNow! έχει κοινωνικό προφίλ: Μοιραστείτε την κατάσταση και τα επιτεύγματα σας:
* Δημιουργήστε το προφίλ σας και αρχίσετε να μιλάτε με άλλους πρώην καπνιστές!
* Ζητήστε βοήθεια, συμβουλές και κόλπα από τους άλλους, κάνετε φίλους και προσφέρετε οποιαδήποτε στιγμή τη δική σας υποστήριξη και πάντα στη δική σας γλώσσα (44 διαφορετικές επιλογές)
Και ... στο Facebook, Twitter, ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο!

Το QuitNow! είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Εσθονικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Καταλανικά, Πορτογαλικά, Εβραϊκά, Πολωνικά, Τσέχικα, Γαλικιακά, Απλοποιημένα Κινέζικα ... και περισσότερα έρχονται!

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

https://itunes.apple.com/gr/app/kopsete-to-kapnisma-quitnow!/id483994930?l=el&mt=8


Σχόλια