Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple άρχισε την διάθεση των γυαλιών εικονικής πραγματικότητας

Από σήμερα η Apple διαθέτει στο on line κατάστημα της τα νέα γυαλιά που προσθέτοντας ένα iphone στο εσωτερικό τους μπορούμε να ταξιδέψουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. ......

Αν και η εξωτερική τους εμφάνιση είναι αρκετά προσεγμένη ωστόσο δεν περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά τμήματα και στην πραγματικότητα είναι απλός μια θήκη σε αντίθεση με τα γυαλιά της Samsung και της Sony που έχουν ηλεκτρονικά κυκλώματα.
Τα γυαλιά View-Master μπορούν να χρησιμοποιηθούν με iphone από το 5 και μεγαλύτερο και οθόνες με διαγώνιο 5,5 ίντσες έως 4.
Έτσι μπορείτε να δείτε με διαφορετικό τρόπο πανοραμικές φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και οι VR-εφαρμογές.
Το κόστος των γυαλιών View-Master είναι στα 30 δολάρια και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την σελίδα της Apple εδώ.
Σχόλια