Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Για ένατη χρονιά η Apple βραβεύεται σαν την καλύτερη εταιρία

Το διάσιμο περιοδικό Fortune όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επέλεξε τις καλύτερες εταιρίες σε όλο το κόσμο και δημοσίευσε τα αποτελέσματα της κατάταξης. .....

Για ένατη χρονιά η Apple συνεχίζει να παραμένει πρώτη στην κατάταξη  με βαθμολογία 8,6 μονάδες σε όλες τις επιλογές κριτηρίων όπως είναι την καινοτομία, την οικονομική ευρωστία, την ποιότητα των προϊόντων / υπηρεσιών, την ποιότητα της διαχείρισης, την επενδυτική αξία μακροπρόθεσμα, της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας, των ανθρώπινων πόρων, την χρήση της εταιρικής περιουσίας και την κοινωνική ευθύνη.
Δεύτερη ακολουθεί η Google (Alphabet)με 8,2 μονάδες και τρίτη το AmazonΣχόλια