Τρεις μέρες έμειναν για να απαντήσει η Apple αν θα επιτρέψει την πρόσβαση στο λειτουργικό της

0
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε τι θα απαντήσει η Apple στην απαίτηση τόπου δικαστηρίου να ανοίξει την πρόσβαση του λειτουργικού της στο FBI. .....

Η Apple έχει επανειλημμένα αρνηθεί και στο παρελθόν και τώρα απάντησε πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι διαφορετικό αφού μαζί της είναι και η Google το Facebook και το WhatsApp που την υποστηρίζουν.
Την περασμένη τρίτη ο ομοσπονδιακός δικαστής Sheri Pym έδωσε προθεσμία στην Apple πέντε ημερών για να επιτρέψει την πρόσβαση στο λειτουργικό στο FBI καθώς θέλει να έχει πρόσβαση στο κινητό ενός κατηγορουμένου για τρομοκρατία στην επίθεση του στο Σαν Bernardino.
 Στην επίσημη σελίδα της Apple ανέβηκε η επιστολή του προέδρου της Tim Cook όπου εξηγεί τους λόγους που αρνείται να συμβιβαστεί.

Η προθεσμία λήγει την Κυριακή και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα απαντήσει η Apple καθώς ισχυρίζεται πως αν γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον κινδυνεύουν τα δεδομένα όλων όσων χρησιμοποιούν το ios.
 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !