Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τρεις μέρες έμειναν για να απαντήσει η Apple αν θα επιτρέψει την πρόσβαση στο λειτουργικό της

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε τι θα απαντήσει η Apple στην απαίτηση τόπου δικαστηρίου να ανοίξει την πρόσβαση του λειτουργικού της στο FBI. .....

Η Apple έχει επανειλημμένα αρνηθεί και στο παρελθόν και τώρα απάντησε πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι διαφορετικό αφού μαζί της είναι και η Google το Facebook και το WhatsApp που την υποστηρίζουν.
Την περασμένη τρίτη ο ομοσπονδιακός δικαστής Sheri Pym έδωσε προθεσμία στην Apple πέντε ημερών για να επιτρέψει την πρόσβαση στο λειτουργικό στο FBI καθώς θέλει να έχει πρόσβαση στο κινητό ενός κατηγορουμένου για τρομοκρατία στην επίθεση του στο Σαν Bernardino.
 Στην επίσημη σελίδα της Apple ανέβηκε η επιστολή του προέδρου της Tim Cook όπου εξηγεί τους λόγους που αρνείται να συμβιβαστεί.

Η προθεσμία λήγει την Κυριακή και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα απαντήσει η Apple καθώς ισχυρίζεται πως αν γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον κινδυνεύουν τα δεδομένα όλων όσων χρησιμοποιούν το ios.
 


Σχόλια