Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple τοποθετεί μεμβράνες προστασίας στις οθόνες

Μια νέα υπηρεσία ξεκίνησε από σήμερα η Apple αρχικά στα καταστήματα της στην Κίνα και σύντομα θα προσφέρεται σε όλα της τα καταστήματα. .....


Σε συνεργασία με την εταιρία Belkin οι πελάτες του Apple Store θα μπορούν να τοποθετήσουν μια μεμβράνη προστασίας στην οθόνη τους με επαγγελματικό τρόπο.
Οι μεμβράνες προστασίας είναι σε δυο ποιότητες η απλή που είναι και η πιο λεπτή (Αντί-Glare) και το κόστος της να είναι περίπου στα 17 ευρώ και η ενισχυμένη (InvisiGlass) με κόστος στα 32 ευρώ.

Η τοποθέτηση γίνετε από ειδικό μηχάνημα της Belkin και γίνετε επιτόπου εκείνη την στιγμή.
Στο video πιο κάτω φαίνεται η άψογη τοποθέτηση της ειδικής μεμβράνης.
Σχόλια