Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Επιτέλους το Apple Watch επίσημα και στην Ελλάδα

Μπορεί να άργησε μερικούς μήνες αφού από τον Απρίλιο του 2015 έχει κυκλοφορήσει στην Αμερική, αλλά πλέον η Apple αποφάσισε να το διαθέσει και στην Ελλάδα. ....

Έτσι όσοι σκοπεύατε να το αποκτήσετε από την Ελληνική αντιπροσωπεία μπορείτε τώρα να το πάρετε από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα αλλά και όσοι από εσάς το έχετε προμηθευτεί από το εξωτερικό και είχατε προβλήματα θα έχετε πλέον υποστήριξη και στην Ελλάδα.
Η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 12 Φεβρουαρίου μαζί με το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν και Κατάρ.
Εκτός από την επίσημη σελίδα της Apple που το διαφημίζει πλέον ανέβηκε και στην σελίδα του isquare που διαθέτει τα επίσημα προϊόντα της Apple αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τις επίσημες τιμές του.

Σχόλια