Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πτώση των τιμών του Apple Watch δείχνουν νέο μοντέλο?

Οι φήμες μέχρι τώρα θέλουν τον Μάρτιο η Apple να ανακοινώνει μόνο κάποια νέα λουράκια για το Apple Watch που ίσως τονώσουν τις ήδη πεσμένες πωλήσεις του.  ....

Όμως πρόσφατα παρατηρείται μια πτώση των τιμών σε μεγάλα καταστήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη όπως το Best Buy για το Apple Watch Target, B & Η και μια σειρά από άλλες εταιρείες που κατέβασαν τις τιμές περίπου 100 δολάρια φθηνότερα για τα μοντέλα αφού για παράδειγμα το 38αρι κοστίζει πλέον 249 δολάρια αντί για 349 που ξεκίνησε αρχικά .
Φήμες τώρα θέλουν αυτή η μείωση να οφείλεται στο ότι η Apple σχεδιάζει να μας παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο τον Μάρτιο που θα ανεβάσει και πάλι την ζήτηση.
Αν και τα επίσημα στοιχεία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί η Apple έσπευσε να ανακοινώσει την άνοδο της ζήτησης στο τελευταίο τρίμηνο κάτι που μπερδεύει λίγο τα πράγματα.

Όπως και να έχει τον επόμενο μήνα θα γνωρίζουμε τα σχέδια της Apple για το Apple Watch.Σχόλια