Ο επικεφαλής του σχεδιασμού της Apple Jonathan Ive γιορτάζει τα 49α γενέθλιά

0
Δυο ημέρες μετά τα γενέθλια του Steve Jobs ένας ακόμη από την Apple γιορτάζει σήμερα και πρόκειται για αυτόν που έχει την αποκλειστική ευθύνη στον σχεδιασμό των προϊόντων της τον Jonathan Ive.  ....


Ο Ive γεννήθηκε στις 27 Φλεβάρη του 1967 στα προάστια του Λονδίνου. Αποφοίτησε με πτυχίο στη σχολή "Βιομηχανικού Σχεδιασμού» και ήταν ένας από τους ιδρυτές του γραφείου σχεδιασμού και στην εκτέλεση των εντολών της Apple.
Στην Apple πέρασε το 1992 και συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη όλων των βασικών προϊόντων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστές iMac, φορητούς υπολογιστές, PowerBook G4 τιτανίου, φορητούς υπολογιστές MacBook και MacBook Pro, player iPod, iPhone smartphones και tablets iPad.
Συνολικά, με το όνομα του Jonathan Ive συνδέονται περίπου 5.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για σχέδια και εφευρέσεις.

Στενός συνεργάτης του Steve Jobs και μέχρι πέρυσι κατείχε τη θέση του ανώτερου αντιπροέδρου του τμήματος σχεδιασμού της Apple αλλά τον Μάιο, διορίστηκε επικεφαλής διευθυντής σχεδιασμού από τον Tim Cook.
Είναι ο τρίτος γενικός αρχηγός της εταιρίας μετά τον CEO της Apple Tim Cook και CFO Luca Maestri.
Στο βιογραφικό του υπάρχουν δεκάδες βραβεία με κορυφαία το βραβείο του ιππότη από την βασίλισσα Elizabeth II  και ο «Εφευρέτης της δεκαετίας» από το BBC, CNN, Bloomberg και το Fortune.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !