Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο επικεφαλής του σχεδιασμού της Apple Jonathan Ive γιορτάζει τα 49α γενέθλιά

Δυο ημέρες μετά τα γενέθλια του Steve Jobs ένας ακόμη από την Apple γιορτάζει σήμερα και πρόκειται για αυτόν που έχει την αποκλειστική ευθύνη στον σχεδιασμό των προϊόντων της τον Jonathan Ive.  ....


Ο Ive γεννήθηκε στις 27 Φλεβάρη του 1967 στα προάστια του Λονδίνου. Αποφοίτησε με πτυχίο στη σχολή "Βιομηχανικού Σχεδιασμού» και ήταν ένας από τους ιδρυτές του γραφείου σχεδιασμού και στην εκτέλεση των εντολών της Apple.
Στην Apple πέρασε το 1992 και συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη όλων των βασικών προϊόντων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστές iMac, φορητούς υπολογιστές, PowerBook G4 τιτανίου, φορητούς υπολογιστές MacBook και MacBook Pro, player iPod, iPhone smartphones και tablets iPad.
Συνολικά, με το όνομα του Jonathan Ive συνδέονται περίπου 5.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για σχέδια και εφευρέσεις.

Στενός συνεργάτης του Steve Jobs και μέχρι πέρυσι κατείχε τη θέση του ανώτερου αντιπροέδρου του τμήματος σχεδιασμού της Apple αλλά τον Μάιο, διορίστηκε επικεφαλής διευθυντής σχεδιασμού από τον Tim Cook.
Είναι ο τρίτος γενικός αρχηγός της εταιρίας μετά τον CEO της Apple Tim Cook και CFO Luca Maestri.
Στο βιογραφικό του υπάρχουν δεκάδες βραβεία με κορυφαία το βραβείο του ιππότη από την βασίλισσα Elizabeth II  και ο «Εφευρέτης της δεκαετίας» από το BBC, CNN, Bloomberg και το Fortune.


Σχόλια