Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ στην πτώση των πωλήσεων των iPad

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος στις πωλήσεις των ipad σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις.  .....

Στο διάστημα του Ιανουαρίου με Μάρτιο θα πουληθούν 9.800.000 ipad σε ολόκληρο τον κόσμο κάτι που αντιστοιχεί με μείωση των πωλήσεων 20% στο αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς.
Οι αναλυτές του DigiTimes Research αναφέρουν πως η πτώση αυτή θα συνεχιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό καθώς πιστεύουν πως τα tablet δεν έχουν κάτι να προσφέρουν περισσότερο από ένα επιτραπέζιο υπολογιστή και οι λειτουργίες τους περιορίζονται στις δυνατότητες που έχουν αντίστοιχα και τα κινητά τώρα μάλιστα που υπάρχουν και κινητά με μεγάλες οθόνες.
Για να τονωθεί η αγορά των tablets τα επόμενα χρόνια θα πρέπει οι κατασκευαστές να σκεφτούν καινούργιες καινοτομίες.

Ο Steve Jobs παρουσιάζοντας το πρώτο iPad είχε αναφερθεί πως ήρθε το τέλος των υπολογιστών έτσι που τους γνωρίζαμε μέχρι τώρα αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και είναι πιθανό το iPad να έχει την τύχη του iPod αν δεν πραγματοποιηθούν αλλαγές στο μέλλον.


Σχόλια