Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple έκανε διαθέσιμο το ios 9.3 beta 3 και στους δωρεάν δοκιμαστές

Μετά την κυκλοφορία του ios 9.3 beta 3 στους προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στην Apple η εταιρία έδωσε από σήμερα και στους δημόσιους δοκιμαστές που είναι εγγεγραμμένοι δωρεάν το νέο λειτουργικό και όποιος επιθυμεί μπορεί να το δοκιμάσει στην συσκευή του. ...

Η τρίτη ενημέρωση δεν περιλαμβάνει εντυπωσιακές αλλαγές που δεν είδαμε στις δυο προηγούμενες δοκιμαστικές εκδόσεις παρά μόνο διορθώσεις που αφορούν την σταθερότητα του και άλλες.
Όσοι είχατε την προηγούμενη έκδοση θα δείτε στην συσκευή σας την ενημέρωση και όσοι θέλετε να το εγκαταστήσετε για πρώτη φορά θα πρέπει να κατεβάσετε στην συσκευή σας το ειδικό πιστοποιητικό από την σελίδα της Apple στον σύνδεσμο εδώΣχόλια