Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του firmware για το Apple TV τρίτης γενιάς

Μετά την κυκλοφορία του iOS 9.3 beta 4 και OS X El Capitan 10.11.4 beta 4 κυκλοφόρησε και μια μικρή ενημέρωση για το Apple TV 3G τρίτης γενιάς. ....
Το Firmware με αριθμό 7.2.1 συνιστάται για όλους τους χρήστες του Apple TV 3 set-top boxes.
Οι αλλαγές που έγιναν στο νέο λειτουργικό σύστημα για το Apple TV δεν είναι γνωστές με δεδομένο πως έχει αλλάξει ο αριθμός build σε 12Η523 και το μόνο που αναφέρεται είναι πως ενημερώθηκε η συμβατότητα με άλλες συσκευές όπως το iphone το ipad το Mac.
Για να ενημερώσετε το Apple TV σας πηγαίνετε στις  Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού.Σχόλια