Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αναβάθμισε την εφαρμογή της μουσικής στα Android με μια λειτουργία που δεν υπάρχει στο ios

Η Apple τον περασμένο Ιούνιο είχε ανακοινώσει την δημιουργία μιας εφαρμογής για την μουσική της στις συσκευές Android όπου και τον Νοέμβριο έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση της.  .....

Το επιχείρημα την δικαίωσε αφού πήγε πολύ καλύτερα από τις προσδοκίες της με μεγάλη επιτυχία απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό.
Στην τελευταία beta της εφαρμογής για την μουσική με αριθμό έκδοσης 0.9.5 πρόσθεσε ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ στις ios συσκευές.
Συγκεκριμένα ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύσει τα τραγούδια του σε μια κάρτα SD στην συσκευή του για ακρόαση χωρίς σύνδεση στο Internet και μειώνοντας το κόστος των δεδομένων.

Είναι γνωστό πως η apple είναι αντίθετη στο να προσθέσει την δυνατότητα επέκτασης της μνήμης και για να το κάνει αυτό ένας χρήστης του iphone θα πρέπει να δαπανήσει πάνω από 100 ευρώ και να πάρει μια μεγαλύτερη συσκευή ενώ στο Android υπάρχουν κάρτες SD 128GB με κόστος μόνο 15 δολαρίων από το Amazon.
Έτσι η νέα αναβάθμιση για τα Android φέρνει ένα νέο στοιχείο που πολλοί περίμεναν.

Σχόλια