Η Apple ενημέρωσε την ιστοσελίδα της προς τιμήν των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μαζικές μηνύσεις στην Apple για το σφάλμα "53"

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως πολλοί χρήστες που επισκεύασαν τα iPhone τους με μη εξουσιοδοτημένα ανταλλακτικά η συσκευή τους γίνετε "τούβλο" εμφανίζοντας στο iTunes το σφάλμα "53". ....

Αυτή η κίνηση της Apple άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και σύμφωνα με τη εφημερίδα "The Guardian" πολλά δικηγορικά γραφεία ετοιμάζουν μηνύσεις εναντίον της Apple.
Το σκεπτικό είναι πως αναγκάζει τους πελάτες της να αγοράσουν ανταλλακτικά πολλές φορές ακριβότερα από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Εκπρόσωπος της εταιρίας απάντησε πως αυτό γίνετε για την ασφάλεια των χρηστών και το σφάλμα 53 περιορίζεται μόνο για τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος καθώς αποθηκεύει πολύτιμες πληροφορίες.
 Ωστόσο, αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι επηρεάζει ακόμα και τη συσκευή τους μετά από ζημιά που αμέλησαν να επισκευάσουν, αφού λειτουργούσε κανονικά.

Η σελίδα του MacRumors αναφέρει πως τα καταστήματα της λιανικής της Apple έχουν πάρει το πράσινο φως να διορθώνουν το σφάλμα 53 για οποιοδήποτε ανταλλακτικό εκτός του αισθητήρα λέγοντας πως αυτή είναι μια κίνηση της Apple για να κατευνάσει τις αντιδράσεις και καλύπτονται κανονικά από την εγγύηση.
Φαίνεται πως αναμένεται να έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον στην απόφαση της δικαιοσύνης σύντομα στο αν θα δικαιωθεί η Apple.


Σχόλια