Η Apple διόρθωσε πάνω από 2,5 εκατομμύρια λάθη στους χάρτες της

0
Μετά το μεγάλο φιάσκο στους χάρτες της η Apple πριν από τέσσερα χρόνια φαίνεται πως στρώθηκε στην δουλειά προσπαθώντας να εξελίξει το προϊόν της και μέχρι αυτή την στιγμή έχει διορθώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβλήματα που είχαν. ....

Αυτό ανάφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της εταιρίας σε συνέντευξη του ο Eddy Cue.
Μάλιστα σε μια πρόσφατη έρευνα του Boston Globe, η υπηρεσία χαρτογράφησης της Apple χρησιμοποιείται 3 φορές περισσότερο από τον ανταγωνιστή της στις ios συσκευές και πιθανόν θα εννοεί την Google Maps.
Ωστόσο οι χάρτες της Google συνεχίζουν να έχουν ηγετική θέση στις προτιμήσεις όλων στην παγκόσμια αγορά με το αριθμό των χρηστών να είναι διπλάσιος από της Apple, και αυτό οφείλεται και στο γεγονός πως οι συσκευές Android είναι πολλές περισσότερες από τις ios.

Δεν είναι τυχαίο πως συχνά τα αυτοκίνητα της εταιρίας που πλέον είναι ορατά και καταγράφουν με εικόνες τους δρόμους κυκλοφορούν μέρα και νύχτα στους δρόμους γνωστών πόλεων.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !