Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple διόρθωσε πάνω από 2,5 εκατομμύρια λάθη στους χάρτες της

Μετά το μεγάλο φιάσκο στους χάρτες της η Apple πριν από τέσσερα χρόνια φαίνεται πως στρώθηκε στην δουλειά προσπαθώντας να εξελίξει το προϊόν της και μέχρι αυτή την στιγμή έχει διορθώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβλήματα που είχαν. ....

Αυτό ανάφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της εταιρίας σε συνέντευξη του ο Eddy Cue.
Μάλιστα σε μια πρόσφατη έρευνα του Boston Globe, η υπηρεσία χαρτογράφησης της Apple χρησιμοποιείται 3 φορές περισσότερο από τον ανταγωνιστή της στις ios συσκευές και πιθανόν θα εννοεί την Google Maps.
Ωστόσο οι χάρτες της Google συνεχίζουν να έχουν ηγετική θέση στις προτιμήσεις όλων στην παγκόσμια αγορά με το αριθμό των χρηστών να είναι διπλάσιος από της Apple, και αυτό οφείλεται και στο γεγονός πως οι συσκευές Android είναι πολλές περισσότερες από τις ios.

Δεν είναι τυχαίο πως συχνά τα αυτοκίνητα της εταιρίας που πλέον είναι ορατά και καταγράφουν με εικόνες τους δρόμους κυκλοφορούν μέρα και νύχτα στους δρόμους γνωστών πόλεων.Σχόλια