Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple παραδέχτηκε και υποσχέθηκε να διορθώσει το πρόβλημα του 1970

Μετά την μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα που όταν ένας χρήστης γυρίσει την συσκευή του χειροκίνητα στο έτος 1970 1 Ιανουαρίου και αυτή δεν μπορεί να ανοίξει μετά από επανεκκίνηση η Apple αποφάσισε να πάρει θέση στο πρόβλημα. ....

Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα της παραδέχεται το πρόβλημα και υπόσχεται στην επόμενη αναβάθμιση να διορθωθεί αλλά ωστόσο όσοι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα να απευθυνθούν σε ένα από τα καταστήματα της.

Προς το παρόν η επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος για να διορθώσει το πρόβλημα είναι να αποσυνδέσει τελείως την μπαταρία του κινητού κάτι όμως που θα τον κάνει να χάσει την εγγύηση αν έχει, η να περιμένει μέχρι αυτή εξαντληθεί εντελώς και μετά η συσκευή θα μπορεί να ξεκινήσει κανονικά.Σχόλια