Νέες λειτουργίες για την εφαρμογή Android Wear

0
Η Google αναβάθμισε την εφαρμογή της Android Wear με την οποία συνδέονται όλα τα έξυπνα ρολόγια σε μια android η και ios συσκευή. ....

Η νέα αναβάθμιση εκτός από διορθώσεις προσθέτει περισσότερες λειτουργίες στα ρολόγια όπως διάφορες χειρονομίες όταν τα χέρια μας είναι απασχολημένα.
Για παράδειγμα αν έρθει μια ειδοποίηση στο ρολόι μας δεν χρειάζεται να να χρησιμοποιήσουμε το άλλο χέρι για να την δούμε αφού μπορούμε απλός να κουνήσουμε τον καρπό μας και θα εμφανιστεί και αν τον στρέψουμε δεξιά η αριστερά θα ανεβαίνουμε η θα κατεβαίνουμε.
Θα βρείτε πολλές νέες χειρονομίες για διάφορες λειτουργίες που στην αρχή θα πρέπει να εξοικειωθείτε στον χειρισμό αλλά σύντομα θα σας ικανοποιήσουν.

Επίσης στην νέα αναβάθμιση προστέθηκε η λειτουργία αναγνώρισης ομιλίας όπου και αρχικά θα πρέπει να πείτε "OK Google" και μετά θα αναγνωρίσει την φωνή και την γλώσσα για να εκτελέσει λειτουργίες όπως να στείλει ένα μήνυμα και άλλα.
Προς το παρόν σε αυτή την λειτουργία δουλεύουν οι εφαρμογές Viber, WeChat, το Google Hangouts, Nextplus και WhatsApp.
Σε κάποια ρολόγια αυτές οι νέες δυνατότητες θα πρέπει να ενημερωθούν από την εταιρία που είναι κατασκευασμένο το ρολόι για να εμφανιστούν κάτι που θα γίνει σύντομα από μέρα σε μέρα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !