Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Alien Sky : AppStore free toady ...δωρεάν από 2.99 για σήμερα

Από τις σημερινές προσφορές ξεχωρίζει η εφαρμογή Alien Sky όπου πρόκειται για μια επιλογή επεξεργασίας εικόνας για να δημιουργήσετε φανταστικές εικόνες με δικά σας θέματα. ....

Η εφαρμογή λειτουργεί προσθέτοντας μια εικόνα από την βιβλιοθήκη σας και πάνω σε αυτή μπορείτε να προσθέσετε διάφορα ουράνια φαινόμενα από πολλές επιλογές που θα βρείτε, να προσαρμόσετε τα φίλτρα και φυσικά να κάνετε οποιαδήποτε διόρθωση θέλετε.
Στο τέλος το αποτέλεσμα σας μπορείτε να το διαχειριστείτε όπως επιθυμείτε από τις επιλογές αποθήκευσης η δημοσίευσης που θα βρείτε.
Η εφαρμογή υποστηρίζει και λειτουργία Apple Watch όπου μπορείτε να βλέπετε τις εικόνες από το ρολόι σας.
Την εφαρμογή Alien Sky μπορείτε να την κάνετε δικιά σας δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id519529254?mt=8


Σχόλια