Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως να πάρετε επιπλέον δώρο 2GB στο Google Drive προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου

Στις 9 Φεβρουαρίου, γιορτάζεται η παγκόσμια ημερα του προγράμματος Safer Internet (ασφαλές διαδίκτυο) και η Google αποφάσισε να δώσει σε όλους τους χρήστες του Google Drive 2 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου.  ....
Για να πάρετε τον επιπλέον χώρο, ο χρήστης πρέπει μόνο να εκτελέσει στο λογαριασμό του τους ελέγχους ασφαλείας.

Κάθε ιδιοκτήτης ενός λογαριασμού Google από προεπιλογή παίρνει 15 GB δωρεάν χώρου στο Google Drive, τα οποία κατανέμονται μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών για την αποθήκευση όλων των περιεχομένων.
Είναι ευκαιρία λοιπόν να πάρετε ακόμη 2GB που θα σας χρησιμεύσουν οπουδήποτε θέλετε με λίγα βήματα μόνο.

Αυτό που χρειάζεται είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στον σύνδεσμο εδώ και κατόπιν να επιτρέψετε τον έλεγχο των δικαιωμάτων σε αυτό.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα σας ανακοινώσει το δώρο σας από την Google.


Σχόλια