Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

16 WW2_dubs_iWidget Essenza12 ......απλό αλλά ξεχωριστό widget για τα θέματα σας

Το 16 OS2_dubs_iWidget Essenza12 είναι ένα καινούργιο widget που δεν πρόκειται να το βρείτε στο cydia και θα πρέπει να κάνετε τον κόπο να το προσθέσετε μόνοι σας αλλά σίγουρα θα σας αποζημιώσει. .....

Απλό στην εμφάνιση αλλά ουσιώδης με ενημέρωση για τον καιρό με όμορφα γραφικά και ταιριάζει στα περισσότερα θέματα που ίσως χρησιμοποιείτε.
Φυσικά για να το κάνετε εγκατάσταση θα πρέπει να έχετε jailbreak και να γνωρίζετε να επέμβετε στους φακέλους του συστήματος της συσκευής.
Πρώτα από όλα φροντίστε να κατεβάσετε το widget από τον σύνδεσμο εδώ.

Τώρα φροντίστε να έχετε κατεβάσει στην συσκευή σας τα tweaks iwidgets και το Widget Weather που το πρώτο είναι για να εφαρμόσετε το widget και το δεύτερο για να το ενημερώνει για την δικιά σας τοποθεσία αυτόματα.
Αποσυμπιέστε τώρα τον φάκελο με το iWidget - Damsel που κατεβάσατε νωρίτερα και τον φάκελο ολόκληρο που θα βρείτε βάλτε τον με κάποιο εργαλείο όπως το iFunBox στην διαδρομή των φακέλων του iphone σας Var/mobile/Library/iWidgets.

Σχεδόν έχετε τελειώσει αφού τώρα αν πατήσετε σε οποιοδήποτε κενό σημείο της οθόνης θα εμφανιστεί το widget για να το προσθέσετε.

Σχόλια