16 WW2_dubs_iWidget Essenza12 ......απλό αλλά ξεχωριστό widget για τα θέματα σας

0
Το 16 OS2_dubs_iWidget Essenza12 είναι ένα καινούργιο widget που δεν πρόκειται να το βρείτε στο cydia και θα πρέπει να κάνετε τον κόπο να το προσθέσετε μόνοι σας αλλά σίγουρα θα σας αποζημιώσει. .....

Απλό στην εμφάνιση αλλά ουσιώδης με ενημέρωση για τον καιρό με όμορφα γραφικά και ταιριάζει στα περισσότερα θέματα που ίσως χρησιμοποιείτε.
Φυσικά για να το κάνετε εγκατάσταση θα πρέπει να έχετε jailbreak και να γνωρίζετε να επέμβετε στους φακέλους του συστήματος της συσκευής.
Πρώτα από όλα φροντίστε να κατεβάσετε το widget από τον σύνδεσμο εδώ.

Τώρα φροντίστε να έχετε κατεβάσει στην συσκευή σας τα tweaks iwidgets και το Widget Weather που το πρώτο είναι για να εφαρμόσετε το widget και το δεύτερο για να το ενημερώνει για την δικιά σας τοποθεσία αυτόματα.
Αποσυμπιέστε τώρα τον φάκελο με το iWidget - Damsel που κατεβάσατε νωρίτερα και τον φάκελο ολόκληρο που θα βρείτε βάλτε τον με κάποιο εργαλείο όπως το iFunBox στην διαδρομή των φακέλων του iphone σας Var/mobile/Library/iWidgets.

Σχεδόν έχετε τελειώσει αφού τώρα αν πατήσετε σε οποιοδήποτε κενό σημείο της οθόνης θα εμφανιστεί το widget για να το προσθέσετε.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !