Πως να διορθώσετε το πρόβλημα της "1ης Ιανουαρίου 1970"

0
Όπως αναφερθήκαμε εχθές αν ένας χρήστης γυρίσει χειροκίνητα το ρολόι ενός iphone πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στην 1 Ιανουαρίου 1970 η συσκευή θα κολλήσει χωρίς να μπορεί να επανέλθει αλλά ούτε και να κάνει αναβάθμιση. ......

Ο τρόπος για να επαναφέρετε την συσκευή είναι τελικά πολύ απλός και το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένετε μέχρι η μπαταρία του iphone να αδειάσει εντελώς και έτσι αφού πλέον δεν θα έχει ρεύμα όταν ξεκινήσει ξανά φορτίζοντας το, η ώρα του και η ημερομηνία θα μετρά πλέον κανονικά κάνοντας την συσκευή να ανοίξει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όμως αυτό το πρόβλημα άνοιξε την όρεξη κάποιων που μπορούν σε μια συσκευή συνδεμένη στο δίκτυο να την κάνουν να κολλήσει γυρίζοντας τον χρόνο στην ώρα.

Για να προστατέψετε την συσκευή σας αν έχετε jailbreak κατεβάστε το tweak από το ρεπό (repo.ziph0n.com) η αν δεν έχετε jailbreak να είστε προσεχτικοί σε ποια δημόσια δίκτυα WiFi μπαίνετε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !