Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

widget weather : AppStore free today... απο 1.99

Το widget weather είναι μια εφαρμογή που προσθέτει στο κέντρο των ειδοποιήσεων μέσα από ένα όμορφο περιβάλλον όλες τις πληροφορίες που θα θέλατε για τον καιρό ζωντανά. ....

Θα βρείτε δυο επιλογές για την εμφάνιση σε λίστα και γραφική παράσταση, διαθέσιμη σε 23 γλώσσες (δυστυχώς όχι για τα Ελληνικά) και υποστήριξη και για το Apple Watch αν διάθετε.
Η εφαρμογή widget weather είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ


https://itunes.apple.com/gr/app/widget-weather/id908649054?mt=8&ign-mpt=uo%3D4Σχόλια