Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το WhatsApp γίνετε πλέον δωρεάν

Το δημοφιλές Messenger WhatsApp αποφάσισε από τις 18 Ιανουαρίου να είναι πλέον δωρεάν για όλους τους χρήστες σύμφωνα με δήλωση του ιδρυτή του Ιαν Κουμ στο Μόναχο. ....

Μέχρι τώρα οι χρήστες μπορούν να κάνουν δωρεάν χρήση του WhatsApp για ένα μόνο έτος και μετά θα πρέπει να πληρώσουν συνδρομή 0.99 δολαρίων για το επόμενο έτος.
Όπως αναφέρει ο ιδρυτής του δεν μπορούμε να φανταστούμε πως μια μέρα κάποιοι χρήστες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή καθώς έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες.
Η πρώτη έκδοση του WhatsApp δημοσιεύθηκε το 2009. Το 2013 η υπηρεσία μεταφέρθηκε σε ένα νέο μοντέλο συνδρομητικό μοντέλο επί πληρωμή.Από το 2014 η εταιρεία ανήκει στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook.Σχόλια