Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο διαφημιστικό video για το Apple TV κυκλοφόρησε

Η εταιρία του Cupertino κατά την παρουσίαση του νέου Apple TV ανέφερε πως το μέλλον στην τηλεόραση είναι οι εφαρμογές.  .....


Αυτή την έκφραση προσπαθεί να την κάνει εικόνα στο νέο της διαφημιστικό video που κυκλοφόρησε σήμερα δείχνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλές από τις επιλογές που έχει ο χρήστης του νέου Apple TV.
Χρησιμοποιήθηκαν μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο AppStore και μεταμορφώνουν το Apple TV.
Δείτε το διαφημιστικό video πιο κάτω


Σχόλια