Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Tim Cook έβαλε φόρμα εργασίας και έπιασε δουλειά

 Όπως αναφερθήκαμε εχθές στην Αμερική γιόρταζαν την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και η Apple τιμούσε την μνήμη του με διαφόρους τρόπους όπως την αναφορά στην επίσημη σελίδα της. .....

Όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο πρόεδρος της ο Tim Cook αποφάσισε να αφήσει την άνεση του γραφείου του και φορώντας φόρμα εργασίας μαζί με άλλους εργαζόμενους της εταιρίας πήγαν σε ένα σχολειό του Σαν Χοσέ όπου γίνεται ανακαίνιση και έπιασαν δουλειά θέλοντας να τιμήσουν τα λόγια του Λούθερ Κινγκ βοηθώντας τον συνάνθρωπο μας.
Την εικόνα δημοσίευσε αργότερα το βράδυ ο ίδιος ο Cook στο λογαριασμό του στο twitter.

Σχόλια