Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Themeable: AppStore new free

Αναζητάτε ζωντανές ταπετσαρίες για το iphone σας και θα θέλατε κάτι που να ενημερώνεται συνεχώς και μάλιστα δωρεάν?  .....

Τότε μια καλή επιλογή είναι η εφαρμογή Themeable όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ζωντανές ταπετσαρίες στο iphone σας που να λειτουργούν όταν πιέζετε την οθόνη στα iphone 6S και 6S plus αλλά και σε όσα με jailbreak έχετε προσθέσει την λειτουργία 3D touch.
Την εφαρμογή "Themeable" θα την βρείτε διαθέσιμη δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1077321208?mt=8Σχόλια